dinsdag 29 september 2009

Succesvolle 25e editie van de Dam tot Damloop 2009


Afgelopen zaterdag en zondag hebben verschillende atleten van de runninggroepen en staf deelgenomen aan de 25e editie van de Dam tot Damloop.
De zaterdagavond was een eenmalig evenement waar iedereen in hetzelfde shirt en verlichting de 16.1 km hebben gelopen. Prachtig om te zien.
Twee deelnemers hebben aan de zaterdageditie deelgenomen. Zij hebben dit als zeer bijzonder ervaren. Waarbij voor beide het lekkere gevoel na afloop is achter gebleven.
Met de zondag editie hadden we weer een businessteam van de Brijder geformeerd van staf en cliƫnten. Helaas moesten twee deelnemers afzeggen vanwege ziekte. Balend hebben ze het gevoel van niet kunnen deelnemen verwerkt.
De verhalen van de deelnemers zijn allemaal hetzelfde. Een lange tijd ergens naar toegewerkt en uiteindelijk dat enorme gevoel van overwinning op jezelf bij het halen van de finish.


Enkele reacties;Ik heb er 16 jaar overgedaan om zover te komen dat ik aan de DTD kon deelnemen. In het startvak ging er van alles door me heen. Kippenvel!!!!!!!! Bij het bereiken van de finish kreeg ik een brok in mijn keel.

Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Alle tips opgevolgd. Vooral de start was een kippenvelmoment. Ik kom namelijk van ver en iedereen in mijn omgeving leefde mee. Ik ben heel trots op mezelf en ben geloof ik besmet met het loopvirus. Ik heb alweer een nieuw doel.

Ik heb veel pijn in mijn benen, maar het was het meer dan waard. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld.

Ik ben te hard gestart en dat moest ik aan het einde bekopen. Heb afgezien, maar doorgezet. De geweldige ervaring is wat overblijft en ik heb weer iets om te verbeteren.

Ik had mezelf voorgenomen om niet te gaan wandelen. Ik zag anderen wel wandelen, maar dat wilde ik niet en heb mezelf positief toegesproken. Zonder te wandelen ben ik gefinisht. Het was zwaar, maar dat hebben vele, maar ik ben erg trots dat ik niet heb gewandeld en hardlopend ben binnengekomen.

Zomaar wat reacties. Kortom een zeer geslaagde dag. Dank aan de twee vrijwilligers die de deelnemers hebben begeleid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten